Preoblikovanje s.p. v d.o.o.

Zakaj preoblikovati s.p. v d.o.o.?

Večina slovenskih podjetnikov se odloči dejavnost začeti kot s.p. To je mnogokrat optimalna oblika za začetek posla, ki jo slovenski podjetniki večinoma prerastejo. Na inštitutu M.O.S.T. vam uspešno prenesemo s.p. na d.o.o.

Trije ključni razlogi za preoblikovanje s.p. v d.o.o.:

  1. Progresivna obdavčitev. Večini uspešnih s.p.-jev se prevečkrat zgodi predobro poslovno leto in posledično plačajo absolutno preveč dohodnine.
  2. Če želimo širiti dejavnost, si z d.o.o.-jem pri strankah dvignemo kredibilnost.
  3. Varnost! S.p. odgovarja z vsem svojim premoženjem!

Na Inštitutu M.O.S.T. ponujamo sledeče rešitve:

  1. Optimizacija finančnih tokov pred prenosom – zaslužen denar ostane vaš!
  2. Neobdavčeno preoblikovanje na nov ali obstoječi d.o.o., ki zajema tudi neobdavčen prenos nepremičnin ali pa njihovo izločitev.
  3. Načrtovanje nadaljnjega nemotenega poslovanja – upoštevamo vse vidike posla.
  4. Pripravimo jasno in natančno stroškovno strukturo naše storitve.

Ali ste vedeli?

Zaradi prepoznega odločanja za preoblikovanje mnoge podjetnike doletijo visoke obdavčitve in nepotrebna "kreativnost" pri izdelavi bilanc.

Zaupajte spremembo Inštitutu M.O.S.T.

Podjetniki želijo sodelovati z nami, ker poleg celostnega svetovanja pripravimo čisto vse potrebne obrazce, pogodbe in ostalo dokumentacijo. Vse postopke izvedemo od začetka do konca. Naša pravna služba izdela pogodbe v notarski obliki. To pomeni minimalne notarske stroške, saj se pri notarju zgolj še overi podpise.

Za nami je že več kot 150 uspešnih prenosov s.p.-jev na d.o.o. Opažamo, da se mnogo podjetnikov prepozno odloča za statusno spremembo. Negativna posledica takšnih odločitev so vsakoletne previsoke obdavčitve. To dejansko pomeni, da vaš denar podarjate državi.

Izognite se naslednji previsoki obdavčitvi. Kontaktirajte nas in si zagotovite brezplačen uvodni posvet.

Kaj o nas pravijo stranke?

»Kljub kompliciranemu postopku ob prenosu opravljanja samostojne dejavnosti na d.o.o., smo s pomočjo vas preoblikovali podjetje brez stresa ter zaradi dobre obrazložitve vseh postopkov opravilo tudi dobro razumeli. Takšnega sodelovanja si želimo tudi na drugih področjih. Skratka zelo smo zadovoljni s sodelovanjem in opravljeno storitvijo:«

Rižnar Valerija

Računovodski servis GTS, Ptuj

“Sodelovanje je bilo super. V veliko pomoč nam je bilo pospeševanje odvijanja zadev na FURSu. Z vašo pomočjo so bili tudi notarski stroški znatno nižji kot bi bili sicer.“

Štefka Žnuderl

Pizzerija Kostanj, Gornja Radgona

Kontakt

Stopite v stik z nami

Izpolnite kontaktni obrazec in si zagotovite brezplačen informativni sestanek.

info-icon

Informativni sestanek vam omogočamo tudi v obliki konferenčnega video klica.


Strinjam se s procesiranjem mojih osebnih podatkov v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Strinjam se tudi, da me obveščate o dogajanjih Inštituta M.O.S.T.