Uredimo pravičen prenos lastništva

Uredimo pravičen prenos lastništva, obenem pa poskrbimo za iskren in celosten družinski dogovor, da se kasneje ne zgodijo razprtije med nasledniki. Ob tem upoštevamo želje staršev in tudi tistih potomcev, ki v podjetju ne bodo zaposleni. Zakaj? 

Slednjim zakonsko pripada nujni delež, zato poskrbimo za pravičen družinski dogovor v izogib kasnejšim konfliktom in tožbam ter posledično kolapsu medsebojnih odnosov.

Ključnega pomena pri prenosu družinskega posla ni davčni vidik, pač pa predvsem načrtovanje dolgoročno uspešne lastniške strategije, saj je najpomembnejše zavedanje staršev, da zaradi podcenjevanja sociološke problematike, propade kar 2/3 družinskih poslov.

Bodočim solastnikom pomagamo urediti skupno vizijo in učinkovito vodstveno strategijo z namenom dolgoročno uspešnega poslovanja ter obenem ohranjanja pristnih medsebojnih odnosov.

Družine nas najamejo, ker imamo zaradi bogatih izkušenj pri uspešno rešenem prenosu v več kot 200 primerih, helikopterski pogled na družinsko situacijo in znamo najti rešitve, ki dolgoročno zadovoljijo čisto vsakega posameznika.

Kontakt

Način sodelovanja

Zaupajte nam osnovne kontaktne podatke in v roku 48 ur vas pokličemo za krajši pogovor
z namenom seznanitve z vašo situacijo, željami in cilji.


    Strinjam se, da me obveščate o dogajanjih Inštituta M.O.S.T.