Vrednote

POGUM

ZAUPANJE

PRIPADNOST

Poslanstvo

Podjetnikom omogočiti višji nivo zavesti za dolgoročno učinkovito poslovanje.

Uroš

senior svetovalec in coach


Lastnike mentoriram, kako ustvariti ravnovesje med uspešnim poslovnim in osebnim življenjem. Ključna posledica mojega svetovanja je, da so podjetniki še bolj učinkoviti. Hkrati imajo več časa zase in svojo družino. Visoka šola za podjetništvo mi je dala zavedanje pomembnosti kreiranja srčne vizije za učinkovito poslovno strategijo. Na stotine ur neformalnega izobraževanja pa mojstrstvo, da lahko danes učinkovito svetujem uspešnim podjetnikom. V svoji karieri sem soustvaril kar nekaj poslovnih in športnih projektov. Izhajam iz družinskega podjetja s 60 letno tradicijo, ki ga je prevzel mlajši brat. Napisal sem mnogo strokovnih člankov in tudi knjigo Kako družinskemu podjetju zagotoviti uspešno prihodnost.

Leon

svetovalec za podjetja


Lastnikom družinskih in več lastniških podjetij pomagam uskladiti jasno skupno vizijo in učinkovito poslovno strategijo. Svetujem podjetnikom, ki želijo svoje poslovanje optimizirati. Moja največja vrlina je poslušanje. Navdihujejo me pogovori, ki so polni zaupanja. Z veseljem svetujem s postavljanjem pravih vprašanj z namenom, da naše stranke najdejo svoje aha momente.
Knjiga

Kako družinskemu podjetju zagotoviti uspešno prihodnost

Knjiga je nastala na osnovi 120 uspešno rešenih primerov prenosov družinske dejavnosti. Ob tem smo pridobili tudi nekaj slabih izkušenj in posledično je knjiga polna primerov dobrih in tudi slabih praks. Zgodbe so skrbno izbrane. Vsak se lahko prepozna v več primerih. Nakazuje rešitve, ki imajo namen spodbuditi pozitivno razmišljanje za razreševanje vsake, še tako zapletene družinsko-lastniške situacije.

Prizadevamo si popraviti statistiko, ki pravi, da pri prenosu dejavnosti na naslednike propade kar 2/3 družinskih podjetij.

Ključnega pomena pri prenosu družinskega posla ni davčni-pravni vidik, kot si zmotno predstavlja večina staršev. V prvi vrsti je pomembno pravočasno načrtovanje dolgoročno uspešne lastniške strategije.

Vabim vas, da preberete resnične zgodbe. Tako uspešne, kot neuspešne, ki jasno nakazujejo, kaj je potrebno storiti, da skupaj dosežemo družinsko harmonijo. To je predpogoj za dolgoročno stabilnost podjetja.

Prepričan sem, da boste ob branju dobili mnogo koristnih nasvetov. Uroš Kavs

Knjigo dobite brezplačno v PDF obliki.